alBaraka Teknik Gezi

Başta İslam Ekonomisi ve Finansı bölümü olmak üzere, İktisat, İşletme, Bilgisayar ve Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencileri ile sektörünü tanı teknik gezileri kapsamında, faizsiz bankacılığın üssü alBaraka Türk Genel Merkezini, 29 Kasım 2016 tarihinde ziyaret ettik.

Faizsiz bankacılık semineri ile başlayan etkinliğimiz, alBaraka İK’nın Genç alBaraka projesi, işe alım ve staj süreci konularındaki bilgilendirmeleri ile devam etti.

AlBaraka’nın 1980’lerden bugüne olan serüveni konulu sunum öğrencilerimizin bir hayli ilgisini çekti.

Yönetim birimlerini dolaşan öğrencilerimiz, merak ettikleri soruları sorarak; bankacılık ve finans sektörünü içerden tanımaya çalıştılar.

Gezimiz alBaraka’nın öğrencilerimize günün anısına verdiği anlamlı hediye ile sona erdi.

İZÜ adına sıcak ve samimi misafirperverlikleri nedeni ile alBaraka İK’ya bir kez daha teşekkür ederiz.