İZÜ KARİYER FUARI’17

4 Mayıs 2017 tarihinde 2.si düzenlenen İZÜ Kariyer Fuarı, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Seyfettin Sağlam’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Fuara “File, Albayraklar, alBaraka, KuveytTürk, Bereket Döner, Turkcell, Stajim.net, Kariyer.net, Yenibiriş, Kosgeb, Fakir, Palet Okulları, Othersapp, Karya Yurtdışı Eğitim” gibi önemli firmalar katıldı. Ayrıca şirket sunumlarıyla da öğrenciler bilgilendirildi.

Yıldız Holding Şirket Tanıtımı

4 Mayıs 2017’de düzenlenen İZÜ 2. Kariyer Fuarı kapsamında Yıldız Holding’ten Genel Müdür Yardımcısı Bahattin Aydın’ı ağırladık. Yıldız Holding’in gelişim serüveniyle ilgili sunum yapan Bahattin Bey ayrıca istihdam olanaklarıyla ilgili öğrencilerimize bilgiler verdi.

Türkiye’nin Yurt Dışı Eğitim Vizyonu

4 Mayıs 2017’de düzenlenen İZÜ 2. Kariyer Fuarı’na katılan kurumlardan biri de Türkiye Maarif Vakfı’ydı. Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Türkben, öğrencileri “Türkiyenin Yurt Dışı Eğitim Vizyonu” hakkında bilgilendirdi.