Kariyer Eğitimleri

• 1.CV Yazım Atölyesi

8 Mart 2017 tarihinde Secret CV’nin Kurumsal İletişim Müdürü Elif Kunter’in katkılarıyla gerçekleşen CV Yazım Atölyesiyle öğrenciler CV yazmanın püf noktaları öğrendiler.

1CV_YazimAtolyesi

• 2.CV Yazım Atölyesi

6 Nisan 2017 tarihinde Turkcell Global İK Genel Müdür Yardımcısı Zafer Çavdar’ı ağırladık. Öğrencileri ideal bir CV yazma konusunda bilgilendiren Çavdar, dinleyicilerle tecrübelerini de paylaşarak konuyu pekiştirdi.

2CV_YazimAtolyesi

• 1. Mülakat Simülasyonu

14 Mart 2017 tarihinde Türk Telekom AssisTT İK Direktörü Dr. Yasin Öztürk, mülakat teknikleri ve örnek bir mülakat konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdi. Tecrübelerini paylaşan Öztürk’ün samimi anlatımı oldukça etkileyiciydi.

3CV_YazimAtolyesi

• 2. Mülakat Simülasyonu

29 Mart 2017 tarihinde alBaraka Türk İK ekibini ağırladığımız etkinlikte, öğrencilerimiz İnsan Kaynakları uzmanlarıyla birebir mülakat yapma şansı buldu.

4CV_YazimAtolyesi